Wijn

Wine, Vino, Vin
 • Wijnclub Onder de Kurk
  Meld je aan voor de wijnclub van Slijterij Nelis!
 • Slijterij Nelis
  Slijterij Nelis selecteert maandelijks een exclusief assortiment aan wijnen.
 • Het abonnement
  Het wijnclub abonnement van Slijterij Nelis is afneembaar in 3 of 6 flessen.
 • De wijnen
  U kiest het abonnement en wij selecteren de wijnen, aangepast op het seizoen.
CHARDONNAY OF MERLOT

Wijn kopen in Zevenbergen? Bij Slijterij Nelis bent u aan het goede adres! Wijn mooi voor bij het eten en lekker om te drinken. Bij Slijterij Nelis geven we advies op maat en selecteren we kwaliteit wijnen voor een mooie prijs. Benieuwd wat we te bieden hebben?  

KLASSIEK & NIEUWE WERELD

Slijterij Nelis heeft een ruim assortiment aan klassieke wijnen & wijnen uit de nieuwe wereld. Wijn als cadeau geven of u zelf verwennen? Kom langs in de winkel en wij geven u advies op maat! Bij Slijterij Nelis vindt u mooie, betaalbare en bovenal lekkere wijnen. De beste wijn in Zevenbergen!

Daarnaast hebben wij verschillende wijnproeverijen. Elke proeverij sluit aan op het seizoen en worden verzorgd met heerlijke hapjes. Hier kunt u de sfeer & wijn proeven die Slijterij Nelis te bieden heeft. Ons assortiment is sinds kort uitgebreid met vijf verschillende wijnen uit Australië. Het grootste deel van de wijnen die Slijterij Nelis heeft staan betreft Europese wijnen: Frankrijk, Spanje, Portugal & Italië. In elke prijscategorie is een mooie wijn te krijgen.

INSCHRIJVEN WIJNCLUB ONDER DE KURK

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonummer