side-area-logo
Bier voor de liefhebbers

Speciaalbier

Bier is er in allerlei soorten en maten. Slijterij Nelis heeft zijn speciaalbier assortiment zo geselecteerd dat erg gevarieerd is. Maandelijks selecteren wij diverse speciaalbieren om het aanbod zo verrassend mogelijk te houden. Daarnaast hebben wij altijd de standaard speciaalbieren in huis, zoals: Duvel, Westmalle, Leffe en Affligem.

Naar de shop
Brouwerij Blauwe Ijsbeer
Slijterij Nelis Brouwerij Blauwe Ijsbeer

Brouwerij de Blauwe IJsbeer is gevestigd in Nieuwpoort. De oude brouwers traditie in dit hun schitterende, oude vestiging stadje proberen zij in stand te houden. Hun eerst gebrouwen speciaalbiertje is de Weijsbeer. Inmiddels brouwt deze brouwerij vijf verschillende speciaalbieren, en zijn allemaal verkrijgbaar bij Slijterij Nelis!

Brouwerij de Molen
Slijterij Nelis Brouwerij de Molen

Brouwerij de Molen is een craftbeer brouwerij in Bodegraven. De brouwerij staat bekend om zijn brede en zeer gevarieerde collectie aan bieren. Zij brouwen alleen bieren in stijlen die hun eigen voorkeur hebben.  Alleen de beste mout, hop en gist zoals worden gebruikt. De aroma’s, de smaken en de bitterheid die uniek zijn voor het bier worden wereldwijd gewaardeerd! Slijterij Nelis heeft nu zes verschillende bieren van Brouwerij de Molen in huis!

Kleijn Genot
Slijterij Nelis Kleijn Genot

Op zoek naar een bijzonder speciaalbiertje? Bij Slijterij Nelis hebben we verschillende speciaalbierpakketten in huis van Kleijn Genot! Verrassende biertje van over de hele wereld! Kom is langs in de winkel om ons speciaalbier assortiment te bekijken!