Skip to main content

Een totaalbeleving. Eten. Drinken. Genieten.

Alles hebben wij in huis om van uw evenement of feest een geweldige ervaring te maken.

Wij kunnen u volledig ontzorgen met een compleet aanbod van personeel tot drank, van live cooking tot aankleding. Maak de momenten die u wilt vieren speciaal. Samen kijken wij naar u wensen en hoe we daar invulling aan kunnen geven. Met inmiddels 15 jaar ervaring kunnen wij hier uitstekend advies in geven.

Partyservice Nelis

Over de Partyservice

In 2003 opende slijterij Nelis haar deuren. Vanaf het eerste moment was er de mogelijkheid voor het huren van een tap voor feestjes. Dit leverde steeds meer aanvragen voor feesten en partijen op. Sindsdien niet meer weg te denken uit deze markt. Ook steeds meer vraag naar een compleet assortiment. Niet alleen drank maar ook materialen, diensten en eten. In 2009 zijn we met een compleet aanbod gekomen. (Bedrijfs)feesten, bruiloften en openingen kunnen we volledig verzorgen.

De groei die we toen hebben doorgemaakt heeft doen besluiten om in 2012 Partyservice Nelis op te richten. Op deze manier kunnen we u nog meer kwaliteit en service bieden.

Aanvraag

Via onderstaande link kan je een aanvraag indienen voor jouw feest of evenement. Heb je nog vragen? Kom langs in de winkel of neem contact op middels onderstaande contactgegevens.

Telefoon: 0168-323494
Email: info@slijterijnelis.nl

Aanvraag

Op zoek naar iets bijzonders?

Close Menu

Kom gezellig langs!

Slijterij Nelis
Kristallaan 21
4761ZC Zevenbergen

T: 0168-323494
E: info@slijterijnelis.nl